La fonda


La Fonda Biayna Es una casa senyorial que conserva l´essència de les antigues fondes de poble de muntanya on l´atmòsfera el calor humà i l´olor a sofregit arriba a l´ànima.

De caràcter familiar i amb 16 habitacions totalment remodelades, és un lloc ideal per passar-hi uns dies de vacances: història, relax, llacs, rius, gastronomia, esquí i natura.


Serveis i equipaments:

  • Totes les habitacions disposan de bany complet
  • Accès internet - Wifi
  • Restaurant, Bar-cafeteria, Sala d´estar, Terrassa (a l´estiu)
  • S´acceptan mascotes


Història

La història de la Fonda Biayna es remunta al 1846, primer any del que s´en tenen notícies, tot i que n´hi ha de la seva existància des de dues generacions anteriors.

A banda de la seva tradició centenària, la Fonda Bianyna és i ha estat un punt de referència obligada per a la gent de Bellver de Cerdanya donat que, encara avui, el notari de La Seu d´Urgell, tal com feia el seu pare, converteix la sala d´estar, cada dilluns, en el seu despatx improvisat.Gastronomia

La Fonda Bianyna ofereix una proposta gastronómica que li és pròpia, basada en la cuina catalana, creativa o tradicional, vinculada als productes i al saber de la terra.

Si, com deia l´escriptor Josep Pla, "la cuina d´un pais és el seu paissatge posat a la cassolaa, la Fonda Biayna n´es una cassola de referència a La Cerdanya.FONDA BIAYNA - BELLVER DE CERDANYA . TELF: 973 510 475